Entinen F1-kuljettaja sekä hallitsevan maailmamestarin Max Verstappenin isä Jos Verstappen tekee WRC-debyyttinsä ensi kuussa ajettavassa Belgian MM-rallissa, uutisoi DirtFish.

Maaliskuussa 50 vuotta täyttänyt vanha kettu teki rallidebyyttinsä aiemmin tällä kaudella Haspengouwin kilpailussa Rally 2 -luokan Citroen C3:n ratissa. Ralli oli osana Belgian rallisarjaa, jossa Verstappen sijoittui kahdeksanneksi.

Verstappenin ohjelmassa on ollut ajaa muutamia Belgian rallisarjan osakilpailuja ja tämän myötä hän lähtee ottamaan itsestään mittaa huipputasolla asti Belgian MM-rallin yhteydessä. Hollantilaisen paras sijoitus on Montebergin rallin kakkostila, jossa ajetaan samankaltaisia pätkiä kuin Ypresin ympäristössä kaahailtavassa MM-rallissa.

Verstappenilla on vastassa 36 muuta Rally 2 -luokan rallihirmua, joten edessä on huomattavasti isompi haaste ja kova tasonmittaus. Hollantilaiskonkaria ei tosin ole rekisteröity WRC 2-luokkaan, joten häntä ei kelpuuteta ajamaan pisteistä. Kartturina toimii Harm van Koppen.