F1-sarja on vain muutaman kilpailun päässä jokavuotisesta kesätauostaan. Noin neljän viikon ”loman” aikana tallit kaavailevat ajopaikkansa tulevalle kaudelle.

Suurin osa tallipaikoista on jo täytetty, mutta harvoissa ja valituissa talleissa on mahdollisuus kuskimuutokselle. Yksi näistä majailee Alfa Romeolla.

Saksalaissivusto Blickin mukaan Alfa sekä tallipäällikkö Frederic Vasseur ovat halukkaita jatkamaan kuluvan kauden ainoan tulokkaan Zhou Guanyun sopimusta onnistuneen alkukauden jälkeen.

Kiinalainen on säväyttänyt useassa kilpailussa, napaten pisteitä kahdesti sekä peitonneen tallitoveri Valtteri Bottaksen muutamaan otteeseen aika-ajoissa.

Zhou tuo lisäksi myös rutkasti sponsorirahaa tallille. Historian ensimmäisenä kiinalaiskuljettajana Zhoun nimi yhdessä Alfan kanssa on kasvattanut tallin brändiä Aasiassa.

Tämä tarkoittaisi sitä, että sarjan nuori huippulupaus Theo Pourchaire jäisi ilman F1-paikkaa ensi kaudelle. Vasseur on puhunut avoimesti siitä, että talli aikoo ottaa ranskalaiskuljettajan kehityksen rauhassa.

Bottaksen sopimus yltää talveen 2025 saakka.