Alpha Taurin tallipäällikkö Franz Tost, 66, pyytää ihmisiä antamaan Mick Schumacherille lisää aikaa F1-sarjaan totuttelussa.

Schumacher ei ole onnistunut ajamaan vielä tämän kauden aikana pisteille, kun tallikaveri Kevin Magnussen on tuonut jo 15 pistettä talliin. Schumacher on pystynyt edellisissä jo aika-ajoissa Magnussenin vauhtiin, mutta virhealttius kisoissa on vesittänyt monta mahdollisuutta pistesaaliiseen.

Monacon kolarin jälkeen monet kyseenalaistivat Schumacherin tulevaisuutta F1-sarjassa, mutta Tostin mukaan saksalaiskuski tarvitsee vain hieman lisää aikaa.

– Älkää tyrmätkö Mickiä liian nopeasti. Uskon todella hänen kykyihinsä. Älkää unohtako sitä, että hän on voittanut Formula 3:n ja Formula 2:n mestaruudet, joten hänen suorituksensa paranevat lopulta, Tost sanoi.

– Mick tarvitsee vain enemmän aikaa, ja meidän on annettava sitä hänelle. Tämä on vasta hänen toinen kautensa F1-sarjassa, ja nyt meillä on uudet autot, joita on vaikea ajaa.