Vuoden 1996 F1-mestari Damon Hill ei puhu McLaren-kuski Daniel Ricciardon nykytilasta kauniisti. Aussikuljettaja on ollut edellisen kahden kauden aikana vain varjo itsestään. Ainoa oikea valopilkku nähtiin Monzassa viime kaudella. Austraalialainen voitti Italian osakilpailun ja palautti McLarenin korkeimmalle korokkeelle.

Muuten Ricciardo on jäänyt tallikaveri Lando Norrisin varjoon McLaren-urallaan. Hill muistaakin keskustelun Ricciardon kanssa, jossa aussi uhkasi päättää Norrisin lupaavan uran. Hillin mukaan pilkka on osunut aussin maan nilkkaan.

– Muistan Danielin keskeyttäneen haastattelumme Landon kanssa harjoituskaudella muutama vuosi sitten. Hän uhkasi päättää Norrisin uran suorituksillaan, Hill kommentoi Sky Sportsille.

– Muistan ajatelleeni jo silloin, että se oli väärin sanoa. Nyt näyttää siltä, että hänen väitteensä on kääntynyt päälaelleen. Norris tuntuu päättäneen Ricciardon uran.

Norrisilla on kasassa 48 pistettä kauden ensimmäisistä kilpailuista. Ricciardon pistesaldo näyttää vain 11:ta.