Red Bull on tuomassa tulevan viikonlopun Espanjan GP:seen massiivisen päivityspaketin, jonka päällimmäinen tarkoitus on jatkaa auton painon pudotusta, uutisoi RacingNews365.

Painonpudotuksen odotetaan tekevän RB18-auton aeropaketista vielä entistäkin tehokkaamman. Energiajuomatallin kerrotaan suunnitelleen useita eri komponentteja uudelleen, jotta ylipainoa saataisiin kuriin.

Sen lisäksi Red Bullin raportoidaan pudottaneen Imolasta lähtien painoa neljällä kilolla ja tavoitteena olisi nipistää vielä niinkin paljon kuin seitsemän kilon verran, jotta he pääsisivät sääntöjen määrittämään 798 kilogramman minimipainoon.

Red Bull ei suinkaan ole ainoa talli, joka tuo isompia päivityksiä autoonsa tulevana viikonloppuna. Useat tiimit ovat jo aiemmin kertoneet Barcelonan radan tarjovan loistavan tulikasteen uusille osille.

Kilpailijat seuraavat varmasti tarkalla silmällä Red Bullin autoa perjantaista lähtien. Max Verstappen on päässyt loistavaan vireeseen voittamalla kaksi edellistä osakilpailua.