Formula 1 -talli McLarenin tallipäällikkö Andreas Seidl otti suorasanaisesti kantaa Mercedeksen Lewis Hamiltonin äkäilyyn F1:n korusääntöä kohtaan. Seidlin mukaan Hamilton voi olla myös ajamatta, jos sääntöjen noudattaminen ei maistu

Hamilton sai aiemmin FIA:lta lisäaikaa poistattaa nenäkorunsa ja toisen korvakorunsa turvallisesti. Brittikuljettaja kuitenkin ilmoitti Miamin GP:n yhteydessä, että ei ole noudattamassa tuota sääntöä.

Lue myös: Lewis Hamilton ei aiokaan noudattaa FIA:n erityisaikataulua korujen poistamiseksi: ”Saan kyllä poikkeusluvan loppuvuodeksikin”

McLaren-pomon mielestä sääntöjen on oltava kuitenkin samat kaikille.

– Muissa moottoriurheiluluokissa sääntö on itsestäänselvyys. Jos hän ei halua ottaa pois koruja tai laittaa tulenkestäviä alushousuja, niin älä sitten aja. Se on niin yksinkertaista, Seidl sanoi Motorsport-Totalille.