Kauden ensimmäinen sprinttikilpailu on saatu päätökseen Imolassa. Todella tiukka kärkikamppailu päättyi Max Verstappenin voittoo. Hollantilainen menetti johtonsa Charles Leclercille ja valahti puolentoista sekunnin päähän.

Hollantilainen ei kuitenkaan luovuttanut, vaan jatkoi saalistamista. Verstappen hiipi Leclercin kantaan kiinni ja taisteli viime kierroksilla itsensä sprinttivoittoon. Leclerc ohitti ruutulipun toisena. Kärkikolmikkoon nousi myös Sergio Perez.

Eniten ohituksia sprintissä teki Carlos Sainz. Kymmenennestä ruudusta lähtenyt espanjalainen nousi lopulta neljänneksi.

Valtteri Bottaksen lähtö ei ollut ideaali. Suomalainen putosi kaksi sijoitusta välittömästi lähdössä, mutta nousi lopulta seitsemänneksi napaten kaksi pistettä. Suomalainen onnistui siis nostamaan lähtöruutuaan yhdellä.

Pisteille pääsivät myös McLarenit sekä Kevin Magnussen. Tanskalainen putosi sijalta neljä sijalle kahdeksan.