Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on ilmaissut inhonsa entistä F1-kilpailunjohtaja Michael Masia kohtaan useasti viime kuukausina. Australialainen joutui Mercedeksen vihalistalle Abu Dhabin GP:n jälkeen, kun miehen eriskummallinen päätös riisti Lewis Hamiltonilta mestaruuden.

Sen jälkeen Masi on korvattu, mutta Wolff ei ole vielä valmis kritiikissään. Itävaltalainen kommentoi Australian GP:n aikana kertoneensa Masille hänen mielipiteensä miehen toiminnasta jo ennen päätöskilpailua.

– Minä olin hänen kanssaan lounaalla ennen Abu Dhabin kilpailua. Sanoin hänelle suoraan, että ”en halua holhota sinua, mutta sinun täytyy oppia ottamaan krittiikiä vastaan ja parantamaan tekojasi. Lewis (Hamilton) tekee sitä jatkuvasti, mutta sinä vain tunnut olevan omasta mielestäsi aina oikeassa”, Wolff kommentoi Motorsport.comin mukaan.

– En halunnut vaikuttaa sillä hänen päätöksentekoon. Halusin vain antaa totuudenmukaista palautetta hänen toiminnastaan.

– Kuljettajatkin puhuivat siitä, miten heistä tuntui epäkunnioittavalta, miten hän kohteli osaa heistä. Erityisesti kuljettajien kokouksissa Masin käytöstä ihmeteltiin. Yksi promootterikin Lähi-Idässä oli tyytyväinen hänen poistuessaan sarjan johdosta.

– Hän oli immuuni palautteelle. Hän ei tänäkään päivänä osaa myöntää olleensa väärässä.

– Hän oli ainoa heikko lenkki sarjassamme. Kun puhumme Abu Dhabista niin hänen nimensä nousee aina esille. Meidän ei pitäisi koskaan puhua kilpailunjohtajasta, varsinkaan jos hän ei johda sääntöjen mukaisesti.

Wolff kommentoi ennen kauden alkua, että hän ei tule koskaan puhumaan Masille. Australialainen on FIA:n mukaan siirretty toisiin tehtäviin autoliiton sisällä.