Vuoden 2016 maailmanmestari sekä entinen Mercedes-kuski Nico Rosberg uskoo, että Mercedeksellä nähdään suhteiden rakoilua. Heikoiten kautensa yli vuosikymmeneen aloittanut saksalaistalli ei ole johtanut tällä kaudella kierrostakaan.

Heikon suoritusten lisäksi auto tuottaa vaikeuksia kuljettajille. Tämä kulminoitui sanaharkkaan tallipäällikkö Toto Wolffin sekä Lewis Hamiltonin välillä perjantain aika-ajojen jälkeen.

Kamerat taltioivat kaksikon välisen kiistelyn, mutta kontekstia ei ole tiedossa. Hamilton ei suostunut kommentoimaan asiaa, eikä Wolffkaan pahemmin halunnut avata tilannetta. Rosberg on kuitenkin vakuuttunut, että kaksikon välillä on kitkaa.

– Minusta näytti siltä, että Toto oli selvästi tuohtunut Lewikselle jostain, saksalainen kommentoi Sky Sportsin lähetyksessä.

– Lewis on valittanut tällä kaudella jatkuvasti tiimiradiossa auton suorituskyvystä. Hän oli aika-ajon jälkeen pettynyt siihe, että talli ei seurannut hänen toiveitaan, eikä autokaan tuntunut hyvältä.

Hän myös nousi autosta Q2-osion aikana ennen ajan päättymistä. Wolff saattoi suuttua siitä, sillä mahdollisuus parannukseen olisi saattanut löytyä.

Tuo kaikki osoittaa stressistä. Heidän pitäisi kehittää autoa eteenpäin, mutta tällä hetkellä he menevätkin itse asiassa takaperin. Tuo oli heidän huonoin aika-ajonsa kymmeneen vuoteen. Kulisseissa alkaa pakostikkin muodostua kitkaa.

Mercedes-kuljettajat lähtevät kilpailuun sijoilta 11. sekä 14.