Helmikuun lopussa nimikkosponsori Uralkalin sopimuksen purkanut Haas ei ole Motorsport.comin mukaan maksamassa venäläisfirmalle takaisin tämän kauden sponsorirahojaan.

Ukrainan sodan takia välit Uralkalin sekä Nikita Mazepinin kanssa katkaissu Haas sai vaatimuksen Uralkalilta. Dimitry Mazepinin omistama Uralkali vaati jenkkitallilta takaisin noin 13 miljoonaa dollaria. Syynä tähän on perätön sopimuksen purkaminen.

Motorsport.comin tietojen perusteella Haas on kuitenkin kieltäytynyt maksamasta Uralkalille takaisin senttiäkään. Haas näkee Uralkalin rikkoneen kaksikon välistä sopimusta, joten talli ei ole velkaa firmalle mitään.

Haas itse vaatii Uralkalilta noin yhdeksän miljoonan punnan korvauksia tappioista, jota talli olisi kohdannut yhteistyön jatkuessa.

Eripuran johdosta juttu etenee todennäköisesti oikeuteen.