Urheilusivusto ESPN uutisoi torstaina, että F1-sarjan uudet kilpailunjohtajat Niels Wittich sekä Eduardo Freitas ovat molemmat sairastuneen koronavirukseen viime viikonloppuna. Sarjalla ei ole siis teoriassa tällä hetkellä tervettä kilpailunjohtajaa Miamin osakilpailuun.

Lähteiden mukaan kaksikko antoi positiiviset testitulokset Imolassa viime viikonloppuna. Sarjan onneksi Miamissa ajetaan vasta ensi viikolla, mutta silloinkaan ei ole varmaa, että kaksikko olisi toipunut taudista.

USA:n koronaprotokollan mukaan maahan saapuessaan täytyy esittää vähintäänkin 24 tuntia aiemmin otettu negatiivinen koronatesti. Jos kaksikko ei ole toipunut tarpeeksi aikaisin, ei heillä ole asiaa maahan.

FIA ei ole suostunut kommentoimaan tilannetta.

Wittich sekä Freitas saapuivat kuninkuusluokkaan tälle kaudelle kohutun Michael Masin paikalle. FIA:n mukaan australialainen on kuitenkin edelleen töissä autoliitossa eri roolissa.