Aston Martin -tallipäällikkö Mike Krackin mukaan tallin on tarjottava nelinkertaiselle maailmanmestarille Sebastian Vettelille hyvä auto tällä sesongilla. Amerikkalaisen mukaan saksalainen tuskin pysyy tallissa, jos menestys ei viime kaudesta kohene.

Aston Martin otti takapakki mestaruustaulukossa. Vain hiuksen hienosti McLarenille kolmossijan kaudella 2020 hävinnyt brittitalli putosi peräti seitsemänneksi viime kaudella. Yksi ainoista valopilkuista oli Vettelin palkintosija Bakussa.

Krack ymmärtää Vettelin halun voittaa ja pitää elintärkeänä sitä, että saksalainen saa allensa kilpailukykyisen koneiston.

– On selvää, että sellainen kaveri kuin Sebastian ei halua ajaa sijoista 15-12. Meidän tehtävämme on rakentaa sellainen auto ja ympäristö, jossa hän voi suorittaa hyvällä tasolla, Krack kommentoi Planet F1 -sivustolle.

– Seb on fiksu kaveri. Hän ei keskity putkinäöllä vain tähän kauteen, vaan johonkin, jossa hän näkee potentiaalia. Jos voimme tarjota hänelle tämän, niin uskon pystyvämme pitämään hänet tallissa kauemmin.

Saksalaiskuljettaja siirtyi Ferrarilta Aston Martinille viime kaudeksi. Mestarin lopullinen MM-sijoitus oli vasta 12:ta.