Haas-talli vahvisti keskiviikkona Nikita Mazepinin korvaajan nimen. Amerikkalaistallin voi ottaa venäläisen rahoituksen -sekä värityksen lähdön myötä tosissaan, kirjoittaa SuomiF1-sivuston toimittaja Eetu Lehtonen.

Haas-tallista sivuutetun Nikita Mazepinin korvaajaa ei ehditty kauaa spekuloida. Jo keskiviikko-iltana amerikkalaistallista kajautettiin ehkä jopa hieman yllättävä tieto, että tallissa aiemmin neljän kauden ajan kaasutellut Kevin Magnussen tekee paluun kuninkuusluokkaan yhden välivuoden jälkeen.

Tanskalaisen nimi pongahti ilmoille oikeastaan vasta aiemmin tänään, eikä ainakaan allekirjoittanut osannut sitä noteerata kovin suuresti, vaikka tiedossa onkin se tosiasia, että tallin omistaja Gene Haas henkilökohtaisesti pitää räväkästä tanskalaisesta.

Magnussenin värväys on tismalleen sitä, mitä he nyt tarvitsevat

Haas-talli on rämpinyt käytännössä Mazepinin värväyksestä asti pelkästään negatiivisessa valossa. Jopa sanavalmiilta tallipäälliköltä Guenther Steinerilta on meinannut loppua aakkoset kesken, kun tallia ja sen toimintaa on jatkuvasti kyseenalaistettu. Venäläiskuljettajasta sekä härskistä auton värityksestä irtaantuneelle amerikkalaistallille Magnussenin värväys on tismalleen sitä, mitä he nyt tarvitsevat.

Haasin voi ottaa jälleen vakavasti ja tallia uskaltaa tästä eteenpäin kutsua myös amerikkalaiseksi. Vaikka Magnussen on tanskalainen, niin näyttää ”K-Mag” totisesti nimenomaan amerikkalaistallin kuljettajalta. Hän on olemukseltaan rempseä ja radalla räväkkä, nopea sekä värikäs. Kuulostaa jenkkimeiningiltä ainakin allekirjoittaneen korvaan.

Ei muuta kuin tätä lisää ja hanaa! Poika on tullut kotiin.

Eetu Lehtonen

Twitter: @EetuLehtonen9