Formula 1 -talli Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff paljastaa kamppailleensa mielenterveytensä kanssa jo pitkään. Wolff puhuu The Timesin haastattelussa laajemmin julkisuuden henkilöiden mielenterveysasioista.

Wolff kertoo käyneensä psykiatrin vastaanotolla jo lähde 20 vuoden ajan.

– Olen käynyt psykiatrilla vuodesta 2004 saakka. Olen viettänyt siellä yli 500 tuntia. Olen kärsinyt henkisesti ja kärsin edelleen, Wolff kertoo The Timesille.

– Se on auttanut minua pääsemään yli ongelmistani ja olen päässyt sen avulla käsiksi hyödyntämättömään potentiaaliini, itävaltalaispomo jatkoi terapian hyödyistä.

Wolffin mukaan hänellä on julkisuuden henkilönä myös velvollisuus puhua aiheesta.

– Meillä on tunnettuina henkilöinä velvollisuus osoittaa, että mekin haemme apua ja avun hakeminen on täysin ok. Minulle se ei ole koskaan tuottanut häpeää. Joskus kaikkein menestyneimmät ihmiset ovat kaikkein herkimpiä, ja herkkä tarkoittaa erittäin haavoittuvaista, Wolff linjaa.