Alfa Romeon F1-kuljettaja Valtteri Bottas vetäytyy viime hetkillä tulevana viikonloppuna järjestettävästä Race of Champions -kilpailusta. Suomalaisen oli määrä kilpailla lauantaina Mika Häkkisen aisaparina maiden välisessä mittelössä.

Suomalainen jättää kilpailun välistä muiden velvotteiden takia. Hänen paikkansa Häkkisen parina ottaa W Series -sarjassa ajava Emma Kimiläinen. Kimiläinen oli alun perin merkitty kilpailuun reservikuljettajaksi poissaolojen sattuessa.

– Valtteri joutui perumaan ajon viime hetken menojen takia. Olen iloinen saadessani rinnalleni Emman, siitä tulee hienoa, Häkkinen kommentoi Motorsportweekin haastattelussa.

– On kunnia olla täällä, kiitos kutsusta. Hän (Häkkinen) on lapsuuden sankarini, Kimiläinen jatkoi.

Tämän vuoden kilpailu on kaksipäiväinen. Lauantaina maat kilpailevat toisiaan vastaan ja sunnuntaina puolestaan selvitetään mestareiden mestari yskilösuorituksena. Mukana nähdään myös kaksi muuta F1-kuljettajaa, Sebastian Vettel sekä Mick Schumacher.