Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko on lytännyt huhut, jonka mukaan Renault’n entinen tallipomo Cyril Abiteboul olisi palkattu energiajuomajätin moottoriprojektin johtoon.

Ranskalainen jätti ranskalaisvalmistajan viime vuonna tallin brändätessä itsensä Alpineksi. Abiteboul muistetaan parhaiten jatkuvasta sanasodastaan RB-päällikkö Christian Hornerin kanssa.

Markon mukaan huhu on kuitenkin tuulesta temmattu.

– En ymmärrä, mistä tämä roska oikein tulee. Huhu on valetta. Ben Hodgkinson on ja tulee olemaan moottoriyksikkömme johtaja. Toivomme, että hän voi aloittaa työnsä mahdollisimman nopeasti, Marko kommentoi F1-insider.comin mukaan.

Viime kaudella kuljettajien maailmanmestaruuden Max Verstappenin kanssa voittanut energiajuomajätti menettää moottorivalmistajansa Hondan (ainakin virallisesti) ensi kaudeksi. Talli on rakentanut F1-historiansa ensimmäistä moottoriyksikköä päämajaansa Milton Keynesiin.