F1-sarja palaa takaisin tuttuun kisaviikonloppuaikatauluun tulevalla kaudella raportoi RacingNews365-sivusto.

F1-sarja päätti lyhentää harjoitteluaikaa ensimmäisessä -sekä toisessa harjoituksessa tuntiin. Tämä tarkoitti sitä, että tallit menettivät viikonlopun aikana yhteensä tunnin harjoitteluaikaa joka radalla.

Uuden teknisen aikakauden koittaessa, palaa F1-sarja kuitenkin tuttuun ja turvalliseen. Perjantain harjoitukset kestävät jälleen 90 minuuttia. Lauantaina ajettava kolmas harjoitus pysyy kuitenkin totutusti 60 minuutin mittaisena.

Suuri muutos nähdään myös tallien rata-alueella vietetyssä ajassa. Ennen kisaviikonloppu on kestänyt talleilla torstaista sunnuntaihin (poikkeuksena Monaco, jolloin harjoitukset ajetaan torstaina). Sarja on kuitenkin päättänyt siirtää torstaina järjestettävät tapahtumat myöhemmälle. Mediapäivä on nykyään media-aamu, joka järjestetään perjantaina ennen harjoituksia. Myös fanien pääsy rata-alueelle estetään torstaina.