Alpinen F1-tallin johtoryhmän muovaaminen jatkuu. Tallin neuvonantaja sekä legendaarinen F1-kuljettaja Alain Prost jättää ranskalaisvalmistajan välittömästi. Alpine päätti olla aktivoimatta pykälää Prostin sopimuksessa, joka olisi pitänyt nelinkertaisen maailmanmestarin tallissa myös kaudella 2022.

Prost on työskennellyt Renault’n kanssa F1-sarjassa sen palatessa sarjaan virallisesti valmistajana vuonna 2015. Hänestä tehtiin yksi tallin johtohahmoista vuonna 2019.

Viime viikolla Alpinen pitkäaikainen johtohahmo Marcin Budkowski ilmoitti jättävänsä tallin. Tällä hetkellä tallia johtaa Alpinen toimitusjohtaja Laurent Rossi.

Autosportin mukaan Budkowskin korvaajaksi palkataan juuri Aston Martinin jättänyt Otmar Szafnauer. Brittitallin päällikkö tuo mukanaan myös rahakkaan BWT-sponsorisopimuksen. Tämä tarkoittaisi sitä, että Aston Martin menettäisi sponsorinsa kilpailija Alpinelle. Talli ei ole suostunut kommentoimaan mahdollista sponsorisopimuksen muutosta.