F1-sarja julkisti viralliset aikataulut kauden 2022 talvitesteille. Viime kauden koronapandemian takia tallit saivat vain yhden virallisen testin ennen kauden 2021 alkua.

Odotetut sääntömuutokset astuvat voimaan tulevalla kaudella, joten moottoriurheilukansa on ollut todella innoissaan ensimmäisistä testeistä, jolloin uuden aikakauden kilpurit nähdään ensimmäistä kertaa radalla. Usean F1-fanin pettymykseksi sarja tiedotti keskiviikkona, että Barcelonan ensimmäiset testit järjestetään kokonaan suljettujen ovien takana.

Barcelonan kolmepäiväisestä rykäyksestä ei ole siis luvassa minkäänlaista tv-lähetystä, eikä edes suoria tulospäivityksiä. Faneja ei myöskään päästetä paikan päälle seuraamaan tapahtumaa. Media on kuitenkin saanut kutsun tapahtumaan. Lisäksi tallit saavat päivittää sosiaaliseen mediaan tapahtumia vapaasti.

F1-sarja perustelee päätöksen sillä, että kyseessä ei ole virallinen testi. Sarja haluaa antaa talleille mahdollisuuden valmistautua uusiin sääntöihin paremmin, mutta itse virallinen talvitestaus alkaa Bahrainissa. Silloin fanit pääsevät kokeemaan tunnelmaa sekä tapahtumia normaalisti.

Barcelonan testit ajetaan 23-25.2. Barhainissa autot nähdään 10-12.3. Kausi alkaa Sakhirissa 18.3.