Entinen F1 Esports-kuljettaja Cem Bölükbasi nähdään tulevalla kaudella kunikuusluokan juniorisarjassa F2:ssa. Turkkilaiskuski kilpailee Charouz Racing Systemin riveissä. Samalla hänestä tulee F2-historian ensimmäinen turkkilaiskuljettaja.

23-vuotias kilpaili F1-sarjan virallisessa virtuaalisarjassa kolmella eri kaudella. Samalla Bölükbasi on ajanut myös yksipaikkaisia kilpasarjoja. Viime kaudella turkkilainen kilpaili Euroformula-sarjassa. Kuljettaja liittyi kauteen 10 kilpailun jälkeen. Kauden päätyttyä Bölükbasilla oli tilillään kaksi voittoa sekä seitsemän palkintosijaa.

Bölükbasilla on kokemusta myös Asian Formula 3 -sarjasta sekä GT4 Euroopan sarjasta.

– Olen todella innoissani pystyessäni liittymään Charouz Racing Systemin tiimiin. Olen työskennellyt kovasti saadakseni tällaisen mahdollisuuden. Haluan kiittää tallia luotosta. Teen kaikkeni kunnioittaakseni sitä, turkkilainen kommentoi F2-sarjan tiedotteessa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.