Kärkikaksikon kahnauksen takana koettiin todellinen huipputaistelu, kun Valtteri Bottas nappasi kolmannen sijan kirjaimellisesti kisan viimeisellä sekunnilla Alpinen Esteban Oconilta. Suomalainen voitti kiihdytyskilpailun viimeisestä mutkasta ja nousi palkintokorokkeelle noin etusiiven mitan turvin.

Kauden toista palkintosijaa tavoitellut ranskalainen oli oletettavan pettynyt kilpailun jälkeen. Välittömästi kilpailun jälkeen ranskalainen hakkasi omaa rattiaan aggressiivisesti. Tunteet olivat pinnassa vielä haastatteluissakin.

– Älkää tuuppiko minua tai alan itkemään, ranskalainen murjaisi saapuessaan Sky Sportsin haastatteluun.

– Onhan tämä nyt vaikea tunne käsitellä. Annoimme kaikkemme ja auto oli loistava tänään. Olemme kuitenkin ihan eri liigassa verrattuna Mercedekseen. Ainakin auto alkaa olla lähellä sitä, mitä me haluamme. Pystymme jo taistelemaan kärkiautojen kanssa.