Q2: Kimi Räikkönen niukasti ulos – Ferrarin Carlos Sainz välttyi rajulta kolarilta täpärästi

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeon Kimi Räikkösen taival Saudi-Arabian GP:n aika-ajoissa päättyi toiseen osioon. Räikkönen jäi kahdenneksitoista. Räikkönen hävisi noin kaksi kymmenystä tallikaverilleen Antonio Giovinazzille, joka selvisi viimeiseen aika-ajoon.

Ensimmäisessä aika-ajossa moottoriongelmasta kärsinyt Valtteri Bottas pääsi myös ajamaan toisessa aika-ajossa ja selviytyi jatkoon neljäntenä. Mercedeksen Lewis Hamilton session nopein.

Ferrarin Carlos Sainz pelastui rajulta kolarilta täpärästi kahdesti. Sainz menetti autonsa hallinan toisessa sektorissa ja oli paikautumassa kovalla vauhdilla seinää kohti. Espanjalainen sai kuitenkin auton pysähtymään ja vain auton takasiipi sai hieman osumaa.

Seuraavalla kierroksella Ferrari-kuski menetti autonsa hallinnan rikkinäisen takasiiven takia samassa kohdassa, mutta tällöinkin kolarilta vältyttiin.

Sainz jäi ilman aikaa ja starttaa huomiseen kisaan viidennestätoista ruudusta. Sainzin ja Räikkösen lisäksi viimeisestä aika-ajosta karsiutuivat Williamsin George Russell, Alpinen Fernando Alonso sekä McLarenin Daniel Ricciardo.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.