Formula 2 -sarjan sunnuntain kilpailulähdössä koettiin pelottava hetki. Ratakorjausten takia viivästynyt lähtö peruutettiin välittömästi valojen sammuessa, kun pääsuoralla todistettiin hirmukolari. Osallisena olivat Theo Pourchaire sekä Enzo Fittipaldi.

Pourchairen auto ei lähtenyt koskaan kunnolla ruudustaan, vaan jäi matelemaan radalle. Takaa pyyhältänyt Fittipaldi ei ehtinyt reagoimaan tilanteeseen, vaan ajoi kovaa vauhtia suoraan Pourchairen perään. Samaan syssyyn liittyi myös muita kuljettajia, ei kuitenkaan läheskään niin kovalla vauhdilla verrattuna Fittipaldiin.

Kilpailu keskeytettiin välittömästi ja lääkintähenkilökunta tuotiin radalle. Toistaiseksi kaksikon voinnista ei ole tarkkaa tietoa. Molemmat kuskit on viety sairaalaan.

Sosiaalisessa mediassa raportoidaan siitä, että molemmat kuljettajat olisivat tajuissaan ja viittoneet käsillään merkkejä yleisölle viestiäkseen olevansa kunnossa. Lisäksi kilpailun on määrä jatkua, joten kuolonuhreilta on näiden tietojen mukaan onneksi vältytty.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Formula 2

@Formula2
We are under red flag conditions

Theo Pourchaire stalled on the grid, with Enzo Fittipaldi running into the back of the ART driver

#SaudiArabianGP 🇸🇦 #F2