F2-sarjan lähdössä hirmukolari – kaksi kuljettajaa on kiidätetty sairaalahoitoon

© Kuva: Getty Images

Formula 2 -sarjan sunnuntain kilpailulähdössä koettiin pelottava hetki. Ratakorjausten takia viivästynyt lähtö peruutettiin välittömästi valojen sammuessa, kun pääsuoralla todistettiin hirmukolari. Osallisena olivat Theo Pourchaire sekä Enzo Fittipaldi.

Pourchairen auto ei lähtenyt koskaan kunnolla ruudustaan, vaan jäi matelemaan radalle. Takaa pyyhältänyt Fittipaldi ei ehtinyt reagoimaan tilanteeseen, vaan ajoi kovaa vauhtia suoraan Pourchairen perään. Samaan syssyyn liittyi myös muita kuljettajia, ei kuitenkaan läheskään niin kovalla vauhdilla verrattuna Fittipaldiin.

Kilpailu keskeytettiin välittömästi ja lääkintähenkilökunta tuotiin radalle. Toistaiseksi kaksikon voinnista ei ole tarkkaa tietoa. Molemmat kuskit on viety sairaalaan.

Sosiaalisessa mediassa raportoidaan siitä, että molemmat kuljettajat olisivat tajuissaan ja viittoneet käsillään merkkejä yleisölle viestiäkseen olevansa kunnossa. Lisäksi kilpailun on määrä jatkua, joten kuolonuhreilta on näiden tietojen mukaan onneksi vältytty.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.