Monet varmasti muistavat Daniel Ricciardon ja Cyril Abiteboulin viime kautta koskeneen vedon, jossa silloinen Renaultin tallipäällikkö Abiteboul lupasi ottaa tatuoinnin, mikäli Ricciardo onnistuisi ajamaan kauden aikana edes kertaalleen palkintopallille.

Aussikuljettaja kuittasi oman osuutensa vedosta viime kauden Eifelin GP:ssä Nürburgringillä ja teki saman tempun vielä toistamiseen Emilia Romagnan GP:ssä Imolassa.

Ricciardo julkaisi maanantaina sosiaalisessa mediassaan kuvan, jossa Abiteboul makaa tatuoitavana ja jätti vielä faninsa jännitykseen sanoen, että video tulee ulos keskiviikkona.

Tänään veikeä aussi julkaisikin Youtube-kanavallaan videon tapahtumasta, jossa ranskalainen ottaa vihdoinkin luvatun tatuointinsa. Lopputuloksena Abiteboulin oikeaan pohkeeseen leimattiin Ricciardon kypärävärityksistäkin tuttu eläin, eli tietenkin mesimäyrä.

Huvittavan videon tapahtumasta näet alta. Jos video ei näy, näet sen tästä.