F1-legenda Alain Prost valitsi kuninkuusluokan parhaan kuljettajan – Lewis Hamilton sekä Max Verstappen jäivät ilman mainintaa

© Kuva: Getty Images

Viisinkertainen maailmanmestari Alain Prost nimesi F1-paluumuttaja Fernando Alonson F1-sarjan parhaaksi kuljettajaksi. Ensimmäisen palkintosijansa paluunsa jälkeen Qatarissa napannut espanjalainen on ranskalaismestarin mukaan koko sarjan kokonaisvaltaisin kuljettaja.

– Minulle hän on koko sarjan paras kuljettaja. Hänen tapansa lukea kilpailutapahtumia on uskomatonta. Hän on loistava myös renkaiden säästämisessä sekä tallin tarjoaman informaation käyttämisessä, Prost kertoi Soy Motorin haastattelussa.

– Fernando on vakuuttanut minulle olevansa muuttunut poissaolonsa aikana ja minä olen samaa mieltä hänen kanssaan. Hän on omistautunut tallillemme, joka tekee yhteistyöstämme sujuvaa.

Prost toimii Alpine-tallin neuvonantajana. Viisinkertainen maailmanmestari myönsi olevansa skeptinen Alonson taidoista sarjaan paluun jälkeen, mutta espanjalainen on kumonnut huolet varmoilla otteillaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.