Entinen Red Bull -sekä Williams-juniori Dan Ticktum ajaa ensi kaudella Formula E -sarjaa. Nuori britti liittyy NIO 333 -talliin.

Ticktum saa ensikosketuksensa sähköformuloihin jo ensi viikon testeissä. F2 GP-voittaja joutuu kuitenkin matkaamaan välittömästi Saudi-Arabiaan jatkamaan velvollisuuksiaan Carlinin kuskina F2-sarjassa.

Ticktum oli aiemmin urallaan huippulupaus matkalla F1-parrasvaloihin. Ticktumin tulinen persoona sekä latteaksi jääneet näytöt kilparadalla ovat kuitenkin evänneet britiltä mahdollisuuden kuninkuusluokkaan.

Ticktum sanoi aiemmin tänä vuonna etsimänsä paikkaa Indycarista tai Formula E -sarjasta. 22-vuotias onnistui toisessa tavoittessaan.

– Olen todella innoissani pystyessäni kilpailemaan NIO 333 -tallin kanssa. Siitä tulee iso haaste, sillä en ole saanut aikaa valmistautua ensi viikon testehin. Olen silti todella innoissani, Ticktum kommentoi.

Formula E -kausi polkaistaan käyntiin tammikuun puolessavälissä.