Vuoden 2009 F1-mestari Jenson Button sai aisaparikseen rutkasti laatua uransa aikana. Kaksi kovinta nimeä olivat Lewis Hamilton sekä Fernando Alonso.

Vaikka brittikuljettaja ajoikin kaksikon kanssa silloin, kun molemmat eivät olleet uransa huipulla, sai Button silti hyvän kuvan tallikavereidensa kyvyistä.

Verratessaan kaksikkoa Button tuli tähän tulokseen: Hamilton oli nopeampi yhdellä kierroksella, mutta kokonaisvaltaisuudessa voiton vei Alonso. Button paljastaa myös taistelleensa Alonson kanssa tallin sisäisesti muuallakin kuin vain radalla.

– Voin verrata heitä vain siltä ajalta, kun ajoimme tallikavereina. En tiedä asian laitaa nyt, mutta minulle kokonaisempi kuljettaja oli Fernando, Button kommentoi Nico Rosbergin YouTube-kanavalla.

– Lewis oli aina nopea aika-ajossa. Harjoituksissa hän oli yleensä hitaampi usealla kymmenyksellä. En usko hänen tehneen sitä tahallaan. Mutta hän teki aina kaikkensa löytääkseen vauhdin lauantaina ja yleensä niin tapahtui.

– Fernando pelasi paljon enemmän pelejä. Ja minulle se sopi siinä kohtaa urallani. Ajoimme surkeaa McLarenia, emmekä oikeastaan haastaneet ketään muita. En halua edes mainita joitain temppujamme. Yleensä pimitimme toisiltamme todellista vauhtia tai muuta dataa.

– Kunnioitimme toisiamme. Tiesimme, että kestämme toistemme temput. Arvostan häntä ja hän minua.