F1-sarjassa muhii jymypommi: Valtteri Bottaksen tuleva työnantaja on solmimassa jättidiiliä amerikkalaisyhtiön kanssa

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeo Racing on kokemassa järisyttävän muutoksen, uutisoi Autosport. Sivuston lähteiden mukaan amerikkalainen moottoriurheiluyhtiö Andretti Autorsport olisi ostamassa enimmäismäärän tallin osakkeista.

Yhtiön pääjehu ja entinen F1-kuski Michael Andretti olisi halukas lisäämään myös F1-tallin nimiinsä. Tällä hetkellä varmaa sopimusta amerikkalaisyhtiön sekä Alfa Romeo -omistaja Islero Investmentsin välillä ei ole syntynyt, mutta Autosportin mukaan omistajamuutos on enää lähellä.

Andrettin nimellä kilpaillaan jo muun muassa IndyCarissa, Indy Lightissä sekä Formula E -sarjassa. Jos kauppa menee läpi, voi talliin ensi kaudeksi siirtyvän Valtteri Bottaksen tallikaverikuviotkin mennä kokonaan uusiksi.

Ykköskandidaatiksi nousisi IndyCaria johtava huippulupaus Colton Herta. Tämä toki vaatisi 21-vuotiaan saavan tarpeeksi superlisenssipisteitä ajopaikkaa varten.

Alfan tallipäällikkö Frederic Vasseur ei ole suostunut kommentoimaan kauppaa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.