F1-sarja sai toisen ratatoimiin vaikuttavan koronatartunnan torstaina. Kimi Räikkönen joutui sivuun kahdesta osakilpailusta muutama viikko sitten. Tällä kertaa ikävä onni osui lääkäriautossa istuviin Ian Robertsiin sekä Alan van der Merween.

Kaksikko nousi legendan asemaan moottoriurheilussa viime kauden Bahrainin osakilpailussa. Kaksikon nopea reagointi pelasti liekkimereen joutuneen Romain Grosjeanin hengen.

Kuljettaja Merwen korvaa Formula E -sarjan turva-auton kuljettaja Bruno Correia. Lääkärin paikan autossa tänä viikonloppuna ottaa Bruno Franceschini.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jennie Gow

@JennieGow
The FIA Formula 1 Medical Car Driver, Alan van der Merwe, and Dr Ian Roberts, tested positive for COVID-19 and will not attend the Turkish Grand Prix. They will be replaced by FE Safety Car Driver, Bruno Correia, and Medical Delegate, Dr Bruno Franceschini, respectively. #F1