Raju syytös! Entinen F1-mestari väittää Max Verstappenin kolaroineen Lewis Hamiltoniin tahallaan – ”Laskelmoitu temppu hänen osaltaan”

© Kuva: Getty Images

Vuoden 1996 maailmanmestari Damon Hill uskoo, että mestaruustaiston kärkinimi Max Verstappen kolaroi Lewis Hamiltoniin tahallaan. Williamsilla ainokaisensa voittaneen Hillin mielestä hollantilainen oli tietoinen kolarin pitävän hänet MM-taiston kärjessä.

– Minun on pakko sanoa tämä. Kun tarkastelen ensimmäisen mutkan tilannetta uudestaan, niin Maxin ohitukselle ei ollut mitään mahdollisuutta, Hill kommentoi Sky Sportislle.

– Hänen olisi pitänyt tehdä samoin, mitä Hamilton teki aiemmin kilpailussa, jotta vahinkoa ei syntyisi. Minusta ainoa ratkaisu tähän on se, että hän ajatteli, ”minun on pakko kolaroida hänet ulos kisasta”.

– En halua ajatella, että kukaan kuljettaja tekisi näin, mutta se oli joko totaalinen väärinarviointi tai laskelmoitu temppu Verstappenin osalta. Hänellä on kuitenkin piste-etu. Mercedeksen olisi pitänyt kävellä voittoon tänään, mutta nyt Maxilla on edelleen mestaruusjohto.

Kaksikon piste-ero muuttui viikonloppuna kahden pisteen verran, kun Verstappen ajoi toiseksi lauantain sprintissä. Hamilton jäi huonon lähdön johdosta vasta viidenneksi.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004