Jännittävä Venäjän osakilpailu päättyi hurjaan draamaan. Lähes koko kilpailun johtanut Lando Norris teki väärän ratkaisun jäämällä radalle kuivan kelin renkailla. Tämä kostautui ja Norris putosi lopulta seitsemänneksi. Brittiä saattaa odottaa myös rangaistus varikkovirheestä

Kilpailun voitti lopulta Lewis Hamilton. Historian ensimmäinen 100. GP-voittaja päätti pysähtyä ennen Norrista ja ajoi lopulta ylivoimaiseen voittoon. Toiseksi ajoi uskomattomasti viimeisestä lähtöruudusta lähtenyt Max Verstappen. Kärkikolmikon täydensi Carlos Sainz.

Koko kisan kärsinyt Valtteri Bottas ajoi myös sensaatiomaisesti viidenneksi. Mercedes pelasi lopulta suomalaisen taktiikan hyvin ja pysäytti hänet välikelin renkaille ajoissa.

Kimi Räikkönen ajoi paluukilpailussaan kahdeksanneksi. 41-vuotias joutui taistelemaan kynsin hampain Sergio Pereziä vastaan, mutta onnistui pitämään meksikolaisen takanaan.

George Russell toi jälleen yhden pisteen Williamsille. Kilpailun ainoa keskeyttäjä oli Mick Schumacher.