F1-sarjan seitsenkertainen maailmanmestari Michael Schumacher on yksi suurimmista lajin legendoista.

Saksalaisesta tuli aikoinaan ensimmäinen kuljettaja, joka onnistui ajamaan seitsemään mestaruuteen. Schumacher nousi urallaan Ferrari-ikoniksi ja nosti viidellä mestaruudellaan (2000-2004) punaisen orin takaisin F1-sarjan mahtitalliksi. Aiemmat kaksi mestaruuttaan Schumacher voitti Benettonin väreissä kausina 1994-95.

Syyskuun 15. päivä Netflixin suoratoistopalvelussa julkaistava Schumacher-dokumentti kertoo saksalaisen upeasta urasta. Elokuvassa nähdään materiaalia vanhoista F1-kisoista, Schumacherin nuoruusvuosista ja ääneen pääsevät myös hänen perheenjäsenet, läheiset sekä muun muassa Sebastian Vettel.

Alla kylmiä väreitä nostattava traileri elokuvasta. Jos video ei näy, näet sen tästä.