Kylmät väreet! – Tässä on uuden Schumacher-dokumenttielokuvan traileri

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan seitsenkertainen maailmanmestari Michael Schumacher on yksi suurimmista lajin legendoista.

Saksalaisesta tuli aikoinaan ensimmäinen kuljettaja, joka onnistui ajamaan seitsemään mestaruuteen. Schumacher nousi urallaan Ferrari-ikoniksi ja nosti viidellä mestaruudellaan (2000-2004) punaisen orin takaisin F1-sarjan mahtitalliksi. Aiemmat kaksi mestaruuttaan Schumacher voitti Benettonin väreissä kausina 1994-95.

Syyskuun 15. päivä Netflixin suoratoistopalvelussa julkaistava Schumacher-dokumentti kertoo saksalaisen upeasta urasta. Elokuvassa nähdään materiaalia vanhoista F1-kisoista, Schumacherin nuoruusvuosista ja ääneen pääsevät myös hänen perheenjäsenet, läheiset sekä muun muassa Sebastian Vettel.

Alla kylmiä väreitä nostattava traileri elokuvasta. Jos video ei näy, näet sen tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.