Kuolonkolarista selviytynyt formulakuski palaa samalle radalle ensimmäistä kertaa: ”Halusin todistaa kaikille”

© Kuva: Formula 2

Formula 2 -sarjan kuolonkolarissa osallisena ollut Juan Manuel Correa palaa ensimmäistä kertaa kilpailemaan Belgian Spahan, jossa onnettomuus tapahtui. Belgiassa ajetaan tulevana viikonloppuna niin F1-sarjaa kuin alempia luokkia.

Correa oli osallisena usean auton rajussa kolarissa F2:ssa Span Eau Rouge -mutkassa kaudella 2019. Ranskalaislupaus Anthoine Hubert menehtyi kolarissa ja Correa kärsi vakavia vammoja. Hänen molemmat jalkansa katkesivat ja häntä pidettiin useita viikkoja koomassa.

Correa toipui kuin ihmeen kaupalla ja ajaa tänä vuonna F3-sarjaa.

– Halusin todistaa kaikille, että pystyn palaamaan. Jos en olisi yrittänyt paluuta rattiin, en olisi enää koskaan voinut olla täysin onnellinen, Correa sanoi italialaislehti La Gazzetta dello Sportille.

Correa on ajanut tänä vuonna täyden kauden Formula 3:ssa. Hänen paras sijoituksensa on kuudes.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.