Nyt se on varmaa! Lewis Hamilton jatkaa Mercedeksellä monivuotisella sopimuksella – miten käy Valtteri Bottaksen?

© Kuva: Getty Images

Seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa.

Viime talvena vain yksivuotisen sopimuksen tallin kanssa tehnyt brittikuljettaja aiheutti ympärilleen paljon spekulaatiota tulevaisuueensa liittyen. Hamilton on kuitenkin sitoutunut F1-sarjaan vuoden 2023 loppuun saakka.

Seitsemän maailmanmestaruutta voittanut Hamilton kuuluu lajin eliittiin. Hänen nimissään on jo koko sarjan voittoennätys, paalupaikkaennäty sekä lukuisia muita virstanpylväitä.

– On vaikea uskoa, että olen työskennellyt tässä uskomattomassa tallissa jo yhdeksän vuotta. Olemme saavuttaneet paljon, mutta jäljellä on vielä paljon tavoiteltavaa. Olen innoissani voidessani jatkaa yhteistyötä, Hamilton kommentoi F1-sarjan tiedotteessa.

– Siirtyessämme uudelle F1-aikakaudelle vuonna 2021, emme voisi toivoa parempaa kuljettajaa kuin Lewis, tallipäällikko Toto Wolff jatkoi.

– Olen aina sanonut, että niin kauan, kun Lewisillä on palo kilpailemista kohtaan, niin hän voi jatkaa niin pitkään kuin haluaa.

Hamiltonin jatkosopimus saa myös Valtteri Bottaksen paikan Mercedeksellä suurennuslasin alle. Suomalaisen sopimus päättyy niin ikään tähän kauteen, mutta nuorisokaarti lähestyy.

Mercedeksen seuraavaksi mestariksi povattu George Russell on myös ilman tallia tulevalle kaudelle. Williamsilla kurvaillut Mercedes-suojatti on puhunut avoimesti toiveestaan päästä ajamaan hopeanuolten riveissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.