Alfa Romeon kuskipäätökset jumittaa – Kimi Räikkösen jatko selviää kärkitallien peliliikkeiden jälkeen

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur on ilmoittanut heidän tiiminsä tekevän ensi kauden kuskipäätöksensä sitten, kun kärkitallit ovat saaneet kuskipalettinsa kasaan.

Kimi Räikkönen on jälleen Alfalla yksi valokeilassa olevista kuljettajista, sillä 41-vuotiaan konkarin sopimus on päättymässä.

Vasseurilla on vapaat kädet kuskivalinnoissaan ensi kaudeksi ja sveitsiläistiimiin saattaisi olla tarjolla kärkitalleista mahdollisesti vapautuneita kuljettajia. Mercedes ei ole ilmoittanut ainakaan vielä Valtteri Bottaksen jatkosta, eikä myöskään Red Bullin Sergio Perezin jatko energiajuomatallissa ole kiveen hakattu.

Vasseurilta udeltiin, milloin Räikkösen tulevaisuudesta saataisiin mahdollisesti tietoa.

– Teillä on Kimin puhelinnumero, joten teidän täytyy soittaa hänelle ja kysyä, vitsaili Vasseur.

– Se on hyvä tilanne meille pitää kaikki paineen alla ja katsella kuinka kuskimarkkinat kehittyvät, sanoi Vasseur vakavoiduttuaan.

Ranskalaispäällikkö kertoo palasten lopulta loksahtelevan kohdalleen kuin itsestään, ja että he odottavat ensinnäkin Red Bullin ja Mercedeksen kuskipäätöksiä, jotta heillä on varmasti selvillä kaikki varteenotettavat vaihtoehdot.

– Se tulee olemaan kuin domino jossakin vaiheessa ja sitten meillä on vaihtoehtoja pöydällä. Siinä vaiheessa alamme tekemään päätöksiä, jatkoi ranskalainen.

 


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004