Räikkösellä jälleen yksi kilpailu ilman nestetankkausta: Antoi kovaa palautetta tallilleen kisan jälkeen – ”En tiedä kuinka vaikeaa se voi olla”

© Kuva: Getty Images

F1-sarja on jälleen koonnut yhteen Monacon GP -viikonlopun merkittävimmät tiimiradiokeskustelut.

Videon lopussa paljastuu, että Alfa Romeon suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen joutui ajamaan koko kilpailun ilman nestetankkausta, sillä juomaletku oli irronnut paikaltaan jo lämmittelykierroksella.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun suomalaisen uralla näin tapahtuu, eikä ilmeisesti tälläkään kaudella. ”Jäämies” antaa videon lopussa tyynesti kovasanaisen palautteen tallilleen ylitettyään ruutulipun sijalla 11.

– Yksi asia, jälleen kerran se v**** juomaletku irtosi lämmittelykierroksella, täräytti Räikkönen kisainsinöörilleen.

– Se v**** (filtteri) on ollut selkäni takana koko kilpailun ajan, joten en tiedä kuinka vaikeaa sen kiinnittäminen voi olla.

– Kiinnittäkää se oikein, ojensi kokenut suomalainen omiaan.

Suomalaisen välillä ankaraan palautteeseen tottunut Julien Simon-Chatemps otti Räikkösen kritiikin rauhallisesti vastaan ja kertoi, että heidän täytyy jutella tilanteesta.

Räikkönen missasi niukasti pistesijat ruhtinaskunnan kapeilla kaduilla, sijoittuen 11:ksi. Hänen tallikaverinsa Antonio Giovinazzi onnistui nappaamaan sveitsiläistallille kauden avauspisteen, ollen kymmenes.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.