McLaren-pomo myöntää olevansa pettynyt Daniel Ricciardon suoritukseen Portugalin aika-ajossa – ”Odotimme kaikki enemmän”

© Kuva: Getty Images

McLarenin lauantai Portimaossa ei sujunut tallin toivomalla tavalla. Daniel Ricciardon iltapäivä päättyi ensimmäiseen aika-ajoon, eikä Lando Norriksen seitsemäs lähtöruutu auttanut paikkaamaan pettymystä.

Tallipäällikkö Andreas Seidl myönsi olevansa pettynyt aussikuljettajansa suoritukseen. Saksalainen kuitenkin uskoo, että Ricciardon heikko työnäyte johtui radan hankalista olosuhteista.

– Totta puhuakseni, en uskonut kuljettajiemme löytyvän sijoilta 16. ja 7. kun heräsin aamuulla. Daniel suoritus oli pettymys hänelle sekä meille, Seidl kertoi RacingNews365-sivuston mukaan.

– Tilanne sattuu erityisesti, sillä hän osoitti hyvää vauhtia harjoituksissa. Hän sanoi olevansa paljon tuttavampi auton kanssa, mutta vaikeat olosuhteet tekivät hänen suorittamisestaan hankalaa.

– Meidän pitää jättää tämä nopeasti taaksemme. Automme on todella kilpailukykyinen, joten odotamme kilpailusta hyviä pisteitä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.