Suosikkikilpailu vaarassa pudota pois kisakalenterista – F1 vaatii miljoonakorvauksia!

© Kuva: Getty Images

Perinteisesti yksi F1-kisakalenterin rakastetuimpia viikonloppuja, Kanadan osakilpailu Montrealissa, on toista vuotta putkeen vaakalaudalla.

Kilpailu on toistaiseksi suunnitteilla kesäkuun 11. ja 13. päivän väliselle viikonlopulle. Kanadalaisjulkaisu La Presse uutisoi lauantaina F1:n vaativan Kanadan hallitukselta kuuden miljoonan dollarin korvausta, mikäli kyseiseen tapahtumaan ei päästetä yleisöä. F1 odottaa kuulevansa vastauksen lähipäivinä.

Montrealin kaupungin pormestari, Valerie Plante, on kuitenkin toiveikas tulevaisuuden konkretisoitumisen suhteen.

– Formula 1 on meille todella tärkeää ja viesti, jonka haluan lähettää kaikille kumppaneillemme on, että meillä on edelleen valtavasti kiinnostusta tätä tapahtumaa kohtaan, mies kertoo.

– Toivomme, että se voidaan järjestää samana päivänä, kuin normaalisti. Meillä on edelleen yksityiskohtia selvitettävänämme, mutta todella toivon, että kumppanimme hallituksessa ovat samaa mieltä kuin mekin, jotta voimme varmistaa kisaviikonlopun tapahtuvan tänä kesänä.

Toinen ongelmakohta Kanadan osakilpailussa on tällä hetkellä maan vaatima kahden viikon karanteeni sinne saapuessa. F1 suunnittelee tällä hetkellä kisaavansa Montrealin osakilpailua edeltävällä viikolla Azerbaijanissa, joten se ei ole alustavien suunnitelmien mukaan mahdollista.

F1:n tämän hetken sopimus Kanadan osakilpailun paikasta kisakalenterissa on voimassa aina vuoteen 2029 saakka.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.