Mark Webber kritisoi Fernando Alonson paluuta parrasvaloihin: ”Missä on seuraava Max Verstappen?”

Kaksinkertaisen F1-maailmanmestarin, Fernando Alonson, paluu formulasirkukseen täksi kaudeksi on ollut yleisesti juhlistettu uutinen.

Vietettyään viimeiset kaksi vuotta sapattivapaalla varikolta, 39-vuotias espanjalainen palasi täksi kaudeksi Alpinen riveihin. Alonson paluuviikonloppu päättyi kuitenkin lopulta keskeytykseen, joka uskomattomasti johtui paperinpalasesta.

Yksi mies ei kuitenkaan ole veteraanin paluusta innostunut – vuonna 2013 F1-sarjasta eläkkeelle jäänyt Mark Webber nimittäin kritisoi Alonson paluuta On The Marbles-podcastin tuoreessa jaksossa.

– Minulla on valtavasti kunnioitusta Alonsoa kohtaan, hän on yksi parhaita, joita lajimme on koskaan nähnyt. Hän on osoittanut alusta alkaen mahtavaa päättäväisyyttä ja saavuttanut uskomattomia asioita, Webber pohjustaa.

– Hänen huippuvuosinaan kovinkaan moni ei ollut sunnuntaisin nopeampi.

44-vuotias australialainen kuitenkin pelkää Alonson paluun vaikeuttavan nuoremman sukupolven tietä moottoriurheilun kuninkuusluokkaan.

– Missä on seuraava Max Verstappen, entä seuraava Charles Leclerc? He ovat loistavia tälle lajille – kuten Fernandokin oli, kun hän oli 20-vuotias. Onhan Fernando edelleen iso nimi, sekä hänen kotimaalleen Espanjalle että yleisesti tälle lajille.

– Haluaisin kuitenkin meidän keskittyvän enemmän tulevaisuuteen. Haluaisin meidän löytävän sen, mitä Alonso oli 20 vuotta sitten, Webber päättää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.