F1-toimittaja neuvoo Sergio Pereziä hyväksymään yhden tosiasian Red Bull -pestistään – ”Kunhan hän vain hyväksyisi sen, että Max on häntä nopeampi”

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan yksi tunnetuimmista toimittajista Tom Clarkson toivoo, että Red Bullille siirtynyt Sergio Perez ei ottaisi tallikaverinsa Max Verstappenin nopeutta henkilökohtaisesti.

Meksikolainen ajoi mainion kilpailun Bahrainissa, mutta aika-ajo oli Perezille vielä pientä hakemista. Samalla tallikaveri Verstappen lähti kilpailuun paalulta ja taisteli voitosta Lewis Hamiltonin kanssa.

F1-Nation-podcastissa vieraana ollut F2-mestari Davide Valsecchi uskoo, että Red Bull on ratkaissu dialemmansa toisen kuljettajapaikan suhteen. Podcastin isäntänä toimiva Clarkson on samaa mieltä, mutta painottaa sitä, että Perezin täytyy hyväksyä tallikaverinsa paremmuus.

– Se tulee toimimaan, kunhan Perez ei anna Maxin nopeuden aika-ajoissa vaikuttaa hänen suorituksiinsa. Se on vaivannut Maxin aiempia tallikavereita Red Bullilla. Hänen (Perezin) pitää vain hyväksyä, että hän on vain hitaampi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.