McLaren sekä Mercedes ovat olleet sanasodassa toistensa kanssa läpi kauden. Brittitallin toimitusjohtaja Zak Brown suututti saksalaistallin kommentoimalla oman viisisenttisensä tallin kuljettajahuhuihin.

Nyt bensaa liekkeihin lyö tallipäällikkö Andreas Seidl. Mercedes on kritisoinut uusia sääntömuutoksia siitä, että niillä on tahalleen yritetty heikentää Mercedestä. Huomio on erityisesti ollut Mercedeksen matalassa rakessa.

– En minä voi muuta tehdä kuin nauraa. Minusta nyt on mahdotonta arvioida kenen aerodynamiikkafilosofia koki kovimman kolauksen uusien muutosten takia, Seidl kertoi RTL:lle.

– Loppujen lopuksi meillä kaikilla oli viime vuoden autot suunnittelupohjana talvella. Konsepteja ei voi arvioida keskenään.

McLarenista tuli Mercedeksen moottoriasiakas täksi kaudeksi. Brittitalli käytti muutaman vuoden Renault’n voimanlähdettä.