Lewis Hamiltonin jatkosopimusneuvottelut Mercedekselle olivat menneiden kuukausien kuumimpia puheenaiheita moottoriurheilumaailman uutisikkunassa.

Osapuolet löysivät kultaisen keskitien vuoden jatkosopimukseen helmikuussa, mutta nykyään Sky Sportin F1-asiantuntijana toimivan Martin Brundlen mukaan kaikki ei kuitenkaan ole saksalaistallissa aivan kunnossa.

165 F1-osakilpailua vuosien 1984 ja 1996 välillä ajanut Brundle kertoo Sky’n kuvausryhmän tehneen useita haastatteluja Hamiltonin kanssa, jotka tullaan esittämään kanavalla vajaan kolmen viikon kuluttua alkavan kauden mittaan. Hallitseva maailmanmestari ei aina vaikuttanut niissä yltiömäisen tyytyväiseltä.

– Hän oli hyvin antelias, mutta myös yleisesti hiukan juro. On mielenkiintoista, ettei hänen luotetuin neuvonantajansa, Marc Hynes, ole enää Mercedeksellä, Brundle kertoo GiveMeSport.com-sivustolle.

– Aistin, ettei hän välttämättä ollut iloinen siitä, miten neuvottelut Mercedeksellä menivät.