F1-toimittajalta mielenkiintoinen huomio Red Bull -kuljettajien välillä – ”Perezin aika oli yli puoli sekuntia nopeampi”

© Kuva: Getty Images

Uusi Red Bull -kuljettaja Sergio Perez pääsi ensimmäistä kertaa irti Bahrainin talvitesteissä. Veteraanikuljetta sai vyölleen hyvän määrän kierroksia.

Pelkällä vilkaisulla voisi olettaa, että Perez jäi tallikaveri Max Verstappenin vauhdista huimasti. Formula1.comin toimittaja Lawrence Barretto kuitenkin väittää, että rataolosuhteet huomioon ottaen Perez oli nopeampi kaksikon välillä.

– Jos katsotaan rataolosuhteita ja verrataan kaikkien kuljettajien aikoja radalla, niin tulostaulu kertoo hieman eri kuvaa, Barretto aloittaa GP.Fans-sivuston mukaan.

– Datan mukaan Perez ajoi kisasimulaationsa silloin, kun rata oli 2.86 sekuntia Verstappenin vetoa hitaampi. Tämän perusteella Perez oli yli puoli sekuntia Verstappenia nopeampi.

Myös nopea kierros menisi tällä kaavalla Perezin nimiiin. Barretto on laskenut jokaisen sessioon osallistuneen kuljettajien ajat keskiarvoksi ja päätellyt radan nopeuden näin.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004