Entinen F1-maailmanmestari tyrmää Lewis Hamiltonin sopimuksen: ”Hän halusi vähemmän työtä ja enemmän rahaa”

Seitsenkertaisen F1-maailmanmestarin, Lewis Hamiltonin, sopimusneuvottelut Mercedeksellä olivat kirkkaassa valokeilassa formulakansan odotellessa tuskallisen pitkän talvitauon päättymistä.

Saksalaistallin sopimuspaperiin saatiin lopulta mustaa valkoiselle, mutta sopimuksen pituudeksi neuvoteltiin kuitenkin vain yksi vuosi. Tämä seikka on herättänyt paljon keskustelua 36-vuotiaan englantilaisen tulevaisuudesta.

Nyt asiaan on ottanut kantaa myös vuoden 1997 F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve. Vuonna 2006 formulasirkuksesta eläkkeelle jäänyt kanadalainen puhui Hamiltonin sopimusneuvotteluista Kanadan Canal+-kanavan haastattelussa.

– Sanoisin Mercedeksen jo saavuttaneen huippunsa, mitä tulee mediahuomioon ja arvostukseen, Villeneuve kertoo.

– Hamiltonin kanssa lisää voittaminen ei tuo heille yhtään lisäarvoa.

Villeneuve ei usko Mercedeksen tarjonneen Hamiltonille yhtä vuotta pidempää sopimusta missään kohtaa neuvotteluja. Sen sijaan hänen mielestään saksalaisjätin tulisi kohdistaa katseensa tulevaisuuteen.

– Eihän se tietenkään huono juttu ole, että Hamilton ajaa tallissasi, mutta mitä julkisuuteen tulee, uskoisin tämän enemmänkin kasvattavan Hamiltonin nimeä, kuin Mercedeksen. Mercedestä auttaisi enemmän, jos he voittaisivat eri kuljettajan kanssa.

– Osapuolet olivat selkeästi eri mieltä asioista (sopimusneuvotteluissa), olivat ne sitten taloudellisia tai sosiaalisia erimielisyyksiä. Lewis halusi tehdä vähemmän töitä ja tienata enemmän rahaa, joka harvemmin onnistuu.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004