McLaren aloitti kauden 2021 autojulkistukset viime maanantaina paljastaessaan uuden MCL35M-kilpurinsa. Perjantaina oli seuraavan valmistajan vuoro.

Viime kaudella Alpha Tauriksi brändätty entinen Toro Rosso paljasti uuden autonsa perjantaiaamuna. Auton väritys ei ole pahemmin muuttunut, mutta tarkkasilmäiset ovat huomanneet muutoksia eritoten auton etusiivessä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. Artikkeli jatkuu kuvien alla.

Scuderia AlphaTauri

@AlphaTauriF1
dropping the AT(oh!)2 like it's hot 🔥

full hi-res gallery 👉 win.gs/TheAT02_Gallery

Rajoitetun kehityksen takia autot eivät tule muuttumaan paljoa. Joka tallille on myönnetty kaksi kehityspolettia, mitkä valmistajat saavat käyttää vapaasti auton kehitykseen. Uudet aerodynamiikkasäädökset ohjaavat talleja kuitenkin tiettyyn suuntaan.

AT02-autossa poletit käytettiin etusiiven uudelleensuunnitteluun sekä jousituksen muokkaamiseen.

– Vaikka auto onkin suureksi osaksi jatkumoa viime kaudesta, niin olemme onnistuneet päivittämään aerodynamiikkamme lähes kokonaan. Aiomme jakaa kehityksemme seuraavan vuoden auton kanssa sekä vuoden 2022 kilpurin välillä, tekninen johtaja Jody Egginton kommentoi Motorsportille.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tobi Grüner 🏁

@tgruener
Alpha Tauri - old livery vs. new livery...

#AMuS