Toyotan Kalle Rovanperä sijoittui toiseksi Rovaniemen MM-rallissa tänä viikonloppuna. MM-sarjan kärkeen siirtynyt suomalainen ei lähtenyt vielä kuitenkaan haaveilemaan mestaruudesta.

Rovanperä oli ainoa Toyota-kuljettaja kolmen joukossa Rovaniemellä. 20-vuotias suomalainen oli palkintopallilla kahden Hyundai-kuljettajan välissä, Ott Tänak ajoi rallin voittoon Thierry Neuvillen ollessa kolmas.

Rovanperä oli myös Power Stagen nopein ja nousi ison pistesaaliin ansiosta MM-sarjan kärkipaikalle kahden kilpailun jälkeen.

– En usko, että on realistista tai mitenkään tarpeellista puhua mestaruudesta. Tietyissä kisoissa olemme vielä niin paljon muita jäljessä kokemuksen suhteen. Tämä oli minulle yksi vahvoista kisoista. Totta kai aina yritetään ajaa mahdollisimman hyvä sijoitus ja pysyä mahdollisimman korkealla sarjassa, Rovanperä sanoi STT:n mukaan.

Hyundain vahvasta suorituksesta huolimatta Toyota pitää piikkipaikan itsellään valmistajien MM-sarjassa kahden osakilpailun jälkeen.