Entisen Jordan-tallin omistaja sekä tallipäällikkö Eddie Jordan muisteli saksalaistähti Michael Schumacherin F1-debyyttia vuonna 1991. Jordan-talli kilpaili ensimmäistä kauttaan sarjassa.

Yksi tallin kuljettajista Bertrand Gachot tuomittiin 18 kuukauden vankeustuomioon pahoinpitelystä, joten Mercedes maksoi Jordanille nuoren Schumacherin ottamisesta Span osakilpailuun.

Jordan myöntää, että raha oli nuoren saksalaisen palkkaamisessa suurin syy. Schumacher oli kuitenkin osoittanut kykyjään F3-sarjassa sekä kertoi tallille omaavansa kokemusta Span kilparadalta.

Jälkimmäinen väite oli valetta.

– Hän valehteli minulle päin naamaa. Kysyin, että onko hän ajanut siellä ja hän vastasi kyllä, Jordan kertoo BBC:n haastattelussa.

– Toki tallipäällikkö ei halua kuulla, että kuljettaja on ollut paikalla vain turistina, mutta hän ei kirjaimellisesti ollut koskaan katsonutkaan rataa paikan päällä. Hän oli ollut Belgiassa isänsä kanssa ajamassa Kartingia, mutta siinä se.

– Se tekee hänen saavutuksestaan sinä viikonloppuna vielä uskomattomampaa.

Schumacher oli aika-ajojen seitsemäs ja nousi lähdössä jopa viidenneksi. Hänen kilpailunsa päättyi kuitenkin lyhyeen kytkinongelman takia.