Tallipomolla oli pakko myydä F1-klassikkotalli uusille omistajille – ”Olin kyllästynyt”

© Kuva: Getty Images

Williamsin F1-tallin apulaisjohtaja Claire Williams kertoi joutuneensa myymään tallinsa uuteen omistukseen pakon edessä.

Vuosikymmenien ajan Williams oli yksi kuninkuusluokan legendaarisimmista yksityisomisteisista talleista. Sir Frank Williamsin luomus jäi aikanaan formulakonkarin tyttären Clairen käsiin perustajan eläköidyttyä terveysvaivojen vuoksi.

Vaikka Williamsin perhe teki kaikkensa pitääkseen tallinsa elossa, alkoivat talousvaikeudet piinata vuosi vuodelta yhä rankemmin. Sitten iski vielä koronaviruspandemia, joka on kurittanut jokaista teollisuuden alaa maaillmassa.

Tilanne oli lohduton eikä tulevaisuudessa näkynyt valon pilkahdustakaan. Lopulta Clairelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin myydä talli amerikkalaisille sijoittajille konkurssin välttääkseen.

– Meillä ei ollut valinnan varaa. Olimme tehneet kirjaimellisesti kaiken. Tilanne oli se, että räpiköimme vain täällä. Oli päätettävä, myymmekö vai haemmeko uusia sijoittajia. Olin kyllästynyt tilanteeseemme, Williams huokaisi F1i.com-sivuston haastattelussa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004