Kevin Magnussenin F1-uran ei olisi välttämättä tarvinnut vielä tulla päätökseen, uutisoi japanilainen AS-Websivusto myöhään keskiviikkoillalla.

Raporttien mukaan tanskalaiskuskin lähipiiriin kuuluva henkilö kertoo brittitalli McLarenin tarjonneen entiselle tulevaisuudenlupaukselleen mahdollisuutta paluuseen kaudeksi 2021. Magnussen teki kaudella 2014 F1-debyyttinsä juuri McLarenilla.

28-vuotias tanskalainen ehti kisata moottoriurheilun kuninkuusluokassa yhteensä seitsemän kauden ajan, vuodesta 2014 aina vuoteen 2020. Hän edusti urallaan McLarenin lisäksi myös Renault’ta sekä Haasia.

McLaren on vahvistanut Daniel Ricciardon sekä Lando Norrisin muodostavan kuskikaksikkonsa kaudelle 2021. Magnussen on päättyneen kauden jälkeen muuttanut Yhdysvaltoihin, jossa hän kilpailee IMSA WeatherTech SportsCar Championshipissa.