Formula1.com-sivuston asiantuntija Lawrence Barretto uskoo Red Bullin voittavan valmistajien maailmanmestaruuden tänä vuonna.

Mercedes on vienyt autourheilun kuninkuusluokan merkkimestaruuden jo huimat seitsemän kertaa peräkkäin. Vaikka Ferrari ja Red Bull ovat yrittäneetkin kaikkensa kaudesta toiseen, ei saksalaisten dynastiaa ole onnistunut horjuttamaan kukaan.

Kaudella 2021 on kuitenkin energiajuomayhtiön vuoro nostaa MM-pystiä, povaa Barretto.

– Asiat tulevat muuttumaan tänä vuonna, sillä Red Bull hyötyy vakaista säännöistä. He ovat joutuneet aloittamaan takamatkalta joka kausi vuodesta 2013 lähtien. Heillä on ollut uusi auto, jota heillä on ollut vaikea ymmärtää, formulakonkari taustoitti.

– Tällä kaudella paperia ei pyyhitä puhtaaksi. Red Bullin uusi auto pohjautuu jopa 60-prosenttisesti vanhan pohjalle. Tällä kokoonpanolla ja näillä säännöillä ei voi olla enää mitään tekosyitä. He tulevat voittamaan valmistajien mestaruuden, Barretto perusteli veikkaustaan.